Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Emil och Wilma Holmquist

Sparks Generation lanserar coronaanpassad utomhusbasket på skolgårdar över hela landet i samarbete med KFUM Sverige

​Sparks Generation lanserar i samarbete med KFUM Sverige en Coronaanpassad basket-kampanj över hela landet. I tider av fysisk distansering vill man inspirera unga att komma ut, upptäcka något nytt och ha kul, trots restriktioner och begränsningar. Från Skellefteå i norr till Ystad i söder arrangeras sammanlagt 40 utomhusevent på 15 orter runt om i landet.

Foto: Sparks Generation

Sparks Generation och Svenska Fäktförbundet i samarbete med en av Sveriges största Youtubers, RMM

​Sparks Generation kickstartar 2020 med en nationell fäktkampanj, tillsammans med Svenska Fäktförbundet och Sparks nya ambassadörer, Random Making Movies. RMM har en av Sveriges största Youtube-kanaler och tillsammans vill de inspirera unga i åldern 10-16 år att testa på nya aktiviteter för att hitta sin grej – sin spark. Sammanlagt erbjuds 42 kostnadsfria prova på-tillfällen på 20 orter i landet.

Minska skärmtiden, här kan unga ladda sina egna batterier genom 200+ aktiviteter under hela sommaren

Minska skärmtiden, här kan unga ladda sina egna batterier genom 200+ aktiviteter under hela sommaren

Sparks Generation, en digital plattform som hjälper unga att hitta sin grej, har listat över 200 gratisaktiviteter runt om i Storstockholm att utforska under hela sommarlovet. Varför inte testa på street art, brännboll, taekwondo, foto, trampolin, parkour, låtskrivarkurser och urban hip hop! Aktiviteterna hittas bland annat i Botkyrka, Haninge, Järfälla, Sundbyberg, Tensta samt på Fryshuset.

Visa mer